ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - "ΕΞΩ αι ΗΠΑ - ΕΞΩ το ΝΑΤΟ", από παντού!

Λευκίμμη: Νέες Συγκρούσεις Κατοίκων με τα ΜΑΤ

«Αυτά τα δέντρα, οι πέτρες, τα ποτάμια, τα πρόσωπα δεν βολεύονται… κάτω απ’ τα βήματα των ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ!»


Video MEGA


Video Διαφωτιστικό

Λοιπόν κύριοι των MEGAλων καναλιών…,
οι κάτοικοι της Λευκίμμης αντιστέκονται απλά στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, …ή μήπως…
- στη βλαπτική, αντιεπιστημονική και παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους;
…Ή μήπως και στους Δημόσιους και Ιδιώτες Κερδοσκόπους καθώς και τους «φορείς της νομιμότητας και της προστασίας των πολιτών» που προώθησαν ύπουλα και υπερασπίζονται λυσσαλέα με μηνύσεις, χημικά και ΜΑΤ, τη δημιουργία ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΥΤΑ στις αυλές των σπιτιών και τα ποτάμια ΤΟΥΣ!

Και γιατί αλήθεια δεν αποτελεί θέμα για εκπομπή το όργιο δράσης των προαναφερόμενων φορέων προκειμένου να εκτελεστεί αυτό το Δημόσιο "έργο"… Επιπλέον… γιατί οι συντάκτες μοιράζουν τα …ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΑ επίθετά τους στους αγωνιζόμενους πολίτες και δεν μοιράζουν και κανένα επίθετο στους «υπερασπιστές και τα όργανα του… "νόμου"»:… Στόχος τους ποιος είναι; Η ενημέρωση των εκτός Λευκίμμης πολιτών, ή η απομόνωση των Λευκιμιωτών και ο χαρακτηρισμός τους απ’ τους υπόλοιπους ως «κακομαθημένοι που δεν θέλουν να έχουν κοντά τους ένα ΧΥΤΑ», που «δεν θέλουν να χάσουν κάποια κτήματα» κλπ, κλπ!!!!

Ζήτω η ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗ!

πηγή: Αγωνιζόμενη Λευκίμμη

Σχόλια από εμάς

Τελικά δεν έκαναν σωστή πρόβλεψη εκείνοι που μετατρέπουν τη θέλησή τους σε νόμους! Και τώρα φαίνονται παράνομοι ακόμα και στα μάτια των δικών τους νόμων!... Τα ΜΑΤ συνεπώς και οι δικαστικοί τί υπερασπίζονται αλήθεια τόσο ξετσίπωτα;... Τις προκεχωρημένες επιθυμίες των κερδοσκόπων;;;; Οι εισαγγελείς επίσης εθελοτυφλούν;

- Οι μάζες να επιβάλλουν τη δική τους θέληση, τους δικούς τους νόμους, με τους δικούς τους τρόπους!

- Οι διοικούντες όπου μπορούν, θα αλλάζουν πάντα τους νόμους προς όφελος των δικών τους συμφερόντων...

Και να μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι που προχωρούν με το "έτσι θέλω" και παράνομα (ακόμα και σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους) στην ίδρυση ΧΥΤΑ στην περιοχή, είναι οι ίδιοι που έχουν ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ όλο το ΔΗΜΟΣΙΟ! Η υπόθεση της Λευκίμμης να γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ! (και όχι μόνο για τους περιβαλλοντολογικούς λόγους της)

- Όταν οι εργοδότες, προϊστάμενοι, εκλέκτορες κλπ παρατυπούν και δεν προσλαμβάνουν τον άξιο, αλλά τον πιο γνωστό, ή τον πιο εξυπηρετικό, σε κάθε θέση (μόνιμη-έκτακτη)... τότε δεν δρουν σύμφωνα με το νόμο, αλλά σύμφωνα απλά και μόνο με τη θέλησή τους... Μάλιστα όταν περνάει απ' το χέρι τους φροντίζουν τελείως ύπουλα να εξελίσσουν τους καθώς πρέπει υποψήφιούς τους και να παρεμποδίζουν την πρόοδο των υπολοίπων... Ο κάθε αδικημένος ωστόσο, μπορεί πάντα να βρει το δίκιο του σε μια ...ευνομούμενη κοινωνία! ...Αλλά μόνο στα δικαστήρια!!!! Αυτή είναι όλη και όλη η σύγχρονη και δίκαιη κοινωνία τους!!!...

Να τους υπενθυμίσουμε όμως πως ο πέλεκυς της πραγματικής δικαιοσύνης ψάχνει το χρόνο και το υποκείμενο της ρίψης του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΙΑΙΟΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ!
"ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ!"
Σκίτσο απ' τον ΣΤΑΘΗ


Η απάντησή μας στους Υπερήφανους Δουλοπρεπείς Έλληνες:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!